fbpx

Silver Seal Whisky Company – Trinidad 24 år, rom

2.295,00 kr.

Ikke på lager

Kategori:
Vægt 1,64 kg

ROMMEN
År: 24 år
Indhold: 750 ml
Alkohol: 50%
Der findes kun 293 flasker af denne aftapning.

Om produktet

Denne single cask aftapning er destilleret på Trinidad af Trinidad Distillers Ltd. Destilleriet producerer masser af rom, men er nok mest kendt for deres verdens omspændende bitter. Alt deres rom er melassebaseret og bliver produceret i et omfang som gør, at melassen importeres. Det meste kommer fra Den Dominikanske Republik, Guyana og Panama. De enorme mængder rom bliver produceret på et kæmpe kolonne destilleringsapparat, som holder i alt 7 kolonner. Disse kolonner producerer både rom til deres egen romserie men samtidig også en masse bulkrom, som sælges videre til andre rommærker.

I denne rom finder man en meget let og fin kolonnedestilleret rom, som er gæret på melasse. Rommens aroma bidrager med en latent orangeskal efterfulgt af banan og vanilje. En meget let sherrynote, som er præget af karamel og egetræ, findes også i duften. Smagen er i den lettere ende af skalaen – den har et meget fint og elegant udtryk. Derudover findes fornemme noter af egetræ efterfulgt af subtile krydderier, såsom peber.

Der er kun tappet 293 flasker af denne rom, som kommer fra fad nummer 2402. Rommen er endvidere destilleret i 1991, og tappet på flaske i 2015, hvilket giver en lagringstid på 24 år. Farven er flot gyldenbrun, en yderst flot farve, som er kendetegnet ved en rom, der har tilbragt mange år i egetræsfade.

Vægt 1,64 kg
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.