fbpx

H. Blin – L’Esprit Nature Blanc de Noirs (Økologisk)

575,00 kr.

På lager: 30 på lager

Varenummer: 2006000-0750 Kategorier: , ,
Vægt 1,6 kg
Størrelse

Frisk og delikat

DRUER
50% Økologisk Pinot Meunier
50% Økologisk Pinot Noir

LAGRING
Minimum 24 måneder

FREMSTILLINGEN
Tilsat sukker: 4 g/l
Tappet: Mindst 3 måneder før frigivelse

CHAMPAGNEN
Udseende: Lys gylden farve med fine bobler.
Duft: Noter af små røde frugter og derefter citrusfrugter såsom mandarin, appelsin og grapefrugt – alt i balance.
Smag: En ærlig og delikat champagne. En flot balance med citrusnoter og delikat syre. En smuk længde i smagen alt i renhed og raffinement.
Alkohol: 12 %
Serveringstemperatur: 6-9 grader

ANMELDELSER / PRISER
Netop frigivet, hvorfor der ingen anmeldelser er endnu.

Om produktet

VINGÅRDEN
Champagne H. Blin’s vinmarker er beliggende i og omkring landsbyen Vincelles i Marne Dalen. De dækker 118 hektar af Pinot Meunier, Chardonnay (heraf 10 hektar økologisk certificeret ) og Pinot Noir. Her er Pinot Meunier en konge, der giver en unik og overraskende smag til champagnen med sin raffinerede friskhed og frugtighed. Alle champagner fra H. Blin er lavet af druer, der er dyrket på deres egne vinmarker med fuld kontrol over produktionen fra vinstokken til forbrugeren.

OMRÅDET / MARKERNE
Oprindelse: Marne Dalen, landsbyen Vincelles
Eksponering: Sydlig og nordlig eksponering.
Jord: Rig og frugtbar ler siliciumagtig jord med kalksten.
Klima: Hovedsagelig oceanisk, men også kontinentalt.
Vinstokke: 40-50 år gamle.
Kultur: Certificeret organisk AB Ecocert

VINFREMSTILLING
Pneumatisk presning i timerne umiddelbart efter plukningen. Fermentering i temperaturkontrollerede rustfristål-beholdere for at bevare frugtighed og friskhed. Malolaktisk gæring afsluttet. Let filtrering gennem forskellige lerlag. Naturlig aftapning.

VELEGNET TIL
– Aperitif
– Fisk og skaldyr
– Grillet fisk

Vægt 1,6 kg
Størrelse

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.