fbpx

Månedens champagner

Få champagne på abonnement hver måned – Forkælelse på 1. klasse.
Vælg mellem 1 flaske champagne (445,- DKK) eller 2 flasker champagner hver måned (685,- DKK).

  • Fri fragt
  • Ingen binding
  • Opsig når du ønsker

Hvem er WineWorld?

Mit navn er Hans-Henrik, og jeg står bag virksomheden WineWorld.

I juni 2020 startede jeg WineWorld efter at have fundet en stor glæde for champagne og med et ønske om at sprede denne champagneglæde ud til flere mennesker.

WineWorld er importør af kvalitetschampagne fra Baudry, H. Blin og Lopez-Martin til det danske marked. Champagnen kommer fra nøje udvalgte vingårde i Champagne-distriktet i Frankrig.

Udover champagne, har vi hos WineWorld også et bredt sortiment af vin, spiritus, chokolade og champagne- og vintilbehør i form af champagneglas, vinglas, champagnekølere og -propper.

Bestiller du din ordre i dag, leverer vi indenfor 1-3 hverdage og abonnementskasser leveres i starten af hver måned.

Vi glæder os til at levere til Jer.

Champagne på abonnement
Vi har længe gået og udviklet på vores nye koncept – champagne på abonnement.

Med månedens champagner får du hver måned en kasse med en eller to champagner, som vi nøje udvælger. Her får du muligheden for at smage en masse forskellige champagner til en fantastisk pris – forkælelse på 1. klasse.

Introduktionskassen
Introduktionskassen er din første kasse af champagne på abonnement. Her får du, udover din champagne, henholdsvis 1 stk. eller 2 stk. champagneglas fra Lehmann og henholdsvis 1 stk. eller 2 stk. vandglas fra Lehmann afhængigt af dit abonnement og champagnefolderen – Alt sammen noget du kan bruge, når du skal holde din egen lille champagnesmagning.

Champagnefolderen
Med månedens champagner medfølger også en champagnefolder, hvor vi fortæller dig de relevante oplysninger om champagnerne, som vi har udvalgt til måneden, og champagnehuset.

Har du lyst til mere champagne?
Skulle du have lyst til at købe ekstra af månedens champagner, har du som medlem af månedens champagner mulighed for at bestille ekstra champagner til attraktive priser.

Du genbestiller månedens champagner i den pågældende måned ved at lægge champagnen i kurven i shoppen og benytte den rabatkode, du modtager sammen med månedens champagne.

Fragt på ekstra champagne er kun 39,- DKK.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.